Gå upp gå till jobbet jobba jobba äta lunch

13931629 10153958461649107 2004663878 o

Den blomstrande sommaridyllen med katt på balkongen känns långt borta just nu, även om bilden är tagen förra veckan. Jag jobbar igen och Ebba grön-refrängen känns mera aktuell. Min ursprungliga plan var att ta upp bloggandet igen som en duktig bloggare men HEH. Alltså hittillls (d v s de ~två dygn jag varit i jobb) har jag inte fått vänt dygnet tillbaka från min dekadenta semesterrytm. Den rytmen plus morgonskift från 07:00 är sällan en bra kombination. Så all min vakna tid går att att just hålla mig - just det - vaken. Vilket jag misslyckas med ganska ofta MVH vaknade just upp från en två timmars tupplur.

Men jag har storslagna planer inför blogghösten!!!!!! Eller nä, okej, nu ljög jag för att låta intressantare. Jag har inga planer alls förutom att lunka på i samma makliga takt som alltid. Lite som Ferdinands mamma, min sinnebild av maklig takt.

Förresten har jag ju varit i tidningen lite på senast. För ett par veckor sen hade jag min egen lilla artikel i ÖT. Känns mycket märkligt att se sig själv i tidningen sådär. Jag glömde/valde att inte länka till artikeln, vet inte ens om den made it to nätet, men den finns säkert i nätarkivet. Istället kan jag länka till detta:

13900670 10153959985784107 440339558 n

Screenshot från vasabladet.fi ↑

Jag (och en massa andra, bl a Linnea) tipsar om böcker på Vasabladet. Hade glömt det här redan, men kul! Står fast vid mina boktips plus rätt så nöjd med bilden de grävt fram. Tycker jag ser ganska gullo ut, misstänker den är från Jeppis Pride-tiden. Aaah, när man läste insändare om hur förvriden och pervers man var dagligen i tidningarna <3333 Those wore the days...

Okej, men hörni, jag hade tänkt play it cool, men orkar fan inte hålla mig längre!!! Igår när jag och syrran satt och rökte fick vi plötsligt båda två en bild skickat till oss på Messenger. Och sen dem bilden har livet varit lite gulligare, lite mäktigare och lite bättre. Jag blev faster igår! Så jävla fantastiskt!