Önskelista för 19:e september

Jag fyller ju snart år och jag firar det ganska low key i år i och med en lite lagom stor bröllopsfest ett par veckor efteråt. Men till det önskar vi oss bara pengar - eftersom vi är kapitalister. Nånej, mest för att vi ska kunna köpa gemensamma saker vi vill ha så klart. Mer om de sakerna sen. Men ja, gemensamma saker. Så för att ändå stilla mitt eget önsketänkande så tänkte jag publicera en “liten” önskelista för mig själv. Bara mig. I alla fall, grattis på 29-årsdagen Ellen lilla , tänk om jag finge få följande saker....

13900388 10153966832199107 1107142829 n

Marimekko Karuselli Mini matkuri

Älskar detta mönster och är i behov av en handbagage-stor väska. Har fingrat på denna hos den lokala Marimekko-dealern ett par gånger, men aldrig riktigt kunna rättfärdiga köpet. Karin Lindroos har också en f a n t a s t i s k (bad)rock i mönstret, hade inte varit alldeles för obekväm om nån tvingat den på mig.

13072 1652f4bf22824a65af215483aea8a565

BACK B-earrings

Tycker de här örhängen är ganska perfekta. Enkla men med pondus. Är också förtjust i BACKs grejer, meeen som vanligt får man nöja sig med accessoarerna som plus size. Drömmer om att ha dessa pinglandes i öronen på bröllopsfesten.

puma leadcat fenty 362266 04 beige x rihanna

Puma Leadcat Fenty x Rihanna

Drömsandalerna! Rosa och fluff och badtofflers allt i ett. Designat av Riri herself. Behöver jag ens förklara varför jag behöver dessa? Åh, vad jag vill få dessa trädda på fötterna som Askungens glassko, lite andäktigt så där.

hmprod

Ap-ljusstake från H&M Home

Jag vet inte, jag bara b e h ö v e r den här. Jag menar, SE PÅ DEN!

det kandes lugnt nar mina kanslor dog2

Bra seriealbum

Vill ha Bim Erikssons Det kändes lugnt när mina känslor dog och Liv Strömquists Uppgång och fall (som kommer ut i september, förhoppningsvis före min födelsedag). Vill alltid ha en massa böcker, men dessa två är kanske högst upp på listan.

Beyonce Lemonade Official Album Cover

Lemonade på vinyl

Så klart, vad vore en födelsedag eller en önskelista utan lite Yoncé? Hade heller inte tackat nej till... Nej, fan det får bli egen punkt inser jag nu. Önskar mig också jättemycket...

B Crew

DENNA!

Hur jag inte göra det liksom?!

Klart slut, varulvstjut! Det var väl en liten och ödmjuk lista, va? Tycker verkligen inte det är för mycket begärt. Ba ti byri handil nu hörni.

Alla bilder är från respektive länkar förresten.