Mina vänner: Nikko

Jag skrev ju att jag skulle använda Mina vänner-inläggen när inspirationen tryter och det gör den lite nu. Det känns som det där ögonblicket när man just satt sig i en karusell och de spänt fast en och så ångrar man sig. Lite så känns det just nu. Inte för att jag ångrar mig, men för att det här barn(löshets)inlägget har vuxit sig så stort och det känns inte som att jag längre riktigt hänger med. Jag är så himla glad för alla kommentarer och alla meddelanden och alla som delar på Facebook, men jag blir också lite skygg av det märker jag. Dessutom är det svårt att smidigt gå vidare i bloggen. Därför tänkte jag att jag skickar fram min bästa isbrytare och modigaste vapendragare. I give you... Nikko.

13570207 10153905832494139 1452955750 o

Bild av mig ↑

Namn: Nicklas "Nikko" Mattsson

Ålder: 23

Stjärntecken: Skorpion

Bor: Berlin! Okej, jag bor tillfälligt i Berlin men eftersom jag faktiskt bor här just nu tänker jag skriva det. Annars bor jag i Jakobstad.

Familj: Mig själv och mina växter. Sen har jag ju också en familj i Kokkola med mamma, pappa och bror.

Favoritfärg: Grön, vet inte varför faktiskt.

Favoritpopgrupp: Kent.

Den bästa låt jag vet: Fy vilken jobbig fråga. Så jobbig att jag inte tänker svara.

Favoritbok: Oj nej, den fråga jag nästan alltid undviker och den fråga jag var mest rädd skulle dyka upp i mitt vänförhållande med Ellen. För när den frågan kom skulle också svaret komma, svaret som innebar att hon skulle få reda på sanningen. Att jag inte läser böcker. Jag trodde hon skulle kasta ut mig från lägenheten, svära och eventuellt lägga nån förtrollning över mig. Men mest såg hon apatisk ut, följt av ett ifrågasättande och argt "VA!?" men till sist accepterade hon mig för den jag är, en bokoskuld. Läser inte böcker, aldrig gjort och kommer eventuellt aldrig göra det heller. Hade t.o.m. min mamma att läsa mina böcker i skolan och sedan berätta vad de innehöll så jag kunde skriva de där jävla bokreferaten. Men de säger ju att man måste hitta sin genre och så kanske det är, menjag har då inte hittat min ännu.

Favoritfilm:El Laberinto del Fauno (Pans Labyrint)

Favoritdjur: Hund. Är dock allergisk mot alla pälsdjur så kommer nog tyvärr aldrig skaffa ett djur. Eventuellt nåt hårlöst djur, men de brukar oftast vara någon form av bur-djur. Tycker inte om djur som tvingas leva i bur.

Favoritmat: Pizza eller en välgjord burgare.

Favoritdryck: Dom Pérignon.

Det här gör jag när jag inte har fritid: Utbildar mig till fotograf eller så jobbar jag.

Och på min fritid brukar jag: Hänga med vänner.

Jag tycker om: Beyoncé.

Jag tycker inte om: Ellen, Hitler, Putin eller någon annan person med storhetsvansinne.

I framtiden vill jag: vara kapitalist.

Så här känner jag Ellen: Hade egentligen träffat Ellen x antal gånger redan på AE när jag gick Kulturmontörsutbildningen där, men då var hon bara "den där bakom kassan". Det var först fler år efter då jag flyttade till turdfloor då vi började hänga med varandra. Var faktiskt lite rädd för Ellen i början, jag tänkte alltis på henne som en cool, kaxig kvinna med stark personlighet. Vilket visserligen är sant, meeeen efter en stund märkte jag att hon är en lika stor fjant som jag.

När vi umgås brukar vi: Bitcha och så brukar vi väl eventuellt kedjeröka där mellan varven.

Det bästa med Ellen är: Att hon är snäll, givmild och rättvis. Oftast.

Det sämsta med henne är: Ellens humörsvängningar. Och det där som Pär har börjat gilla: "vart är du påväg? vart ska du gå?". Allt det här när man bara ska typ hämta ett glas vatten eller sträcker sig efter tv-kontrollen.

Jag tror Ellen tycker om följande saker hos mig: Hatar att söka bra saker inom mig själv, hello dåligt självförtroende. Men typ min humor och att jag är snäll, ibland tror jag att hon tycker att jag är för snäll.

En hälsning till bloggläsarna: Berlin är nice och ja, det är verkligen synd att ni inte får ta del av det. Suckerz!

Ja, jag tycker han är för snäll ibland, men det bästa med honom är att han är som en blandning av att ha en extra bullabakande mommo och en ivrig liten lillebror. Klok och nyfiken på samma gång. Dessutom håller han mig alltid uppdaterad med vad som är coolt och han dansar bra. Men jag tror hans favoritfilm är Mean Girls, vad han än säger.