Något lurt på gång!

En av de födelsedagspresenter jag tänkte ge åt mig själv är nåt jag velat ha länge. Tanken har grott i mig de senaste åren och 20:e maj skrev jag så här i bloggen angående saken:

IMG 4850

Jag har velat ha en podd en längre tid men inte riktigt hittat formen. Visst, jag och Pär levererade ett avsnitt av nåt vi kallade Scener ur ettannat äktenskap (så jävla bra namn dock) men det blev aldrig nåt andra avsnitt pga ingen av oss orkade riktigt engagera oss för att göra det till en ordentligt podd med nåt intro och ett visuellt utseende och så. Men på samma gång jag skrev det där på bloggen så insåg jag ju att svaret på mina poddfunderingar hade legat rakt framför mina ögon hela tiden. Jag och Linnea skulle ju GIVETVIS podda tillsammans. Varför? Jo:

1. Vi tänker lika, men tycker kanske inte lika alla gånger

2. Linnea är en av de skarpaste hjärnorna around

3. Vi är intresserade av samma saker plus att vi redan på ganska så oregelbunden basis pratar om samhällsfenomen, bloggar och kultur.

Jag hade inte så stora förhoppningar om att det skulle bli nåt av hela grejen, men så skrev Linnea så här femte juni:

IMG 4851

Wohoo!

Vi började fila på upplägg och teman och det gick sist och slutligen jäkligt snabbt för det var ganska självklart vad det skulle bli av det här. Jag bad Nikko ta lite bilder av mig, minns ni?

IMG 4869

Sen tog vi sommarlov och semester och nu är det september och hög tid att börja lansera det här. Det verkar ju dessutom vara bra poddsäsong nu, så tii ba på ba. Riktigt än kommer inget avsnitt - men snart! Se det här som en trailer! Visst låter allt det här som nåt som redan borde finnas? Något lurt med Ellen & Linnea - er blivande favoritpodd! 

IMG 4870