När ens måndag inte platsar på Instagram

Saker jag gjort efter jobbet idag:

  1. Köpt en påse småspik på Halpa-halli för 2,95. Ska småspika upp en tavla i köket men har inte gjort det ännu. Har i alla fall köpt spik vilket är ungefär lika med spikat upp.
  2. Lagat middag. Idag i Ellens kök: ris + avocado + sojasås. Du kokar en näve ris, tärnar en avocado och häller så mycket soja du anser vara okej på allt. Idag toppade jag faktiskt med korianderblad också eftersom, luta er över mig på min dödsbädd och jag ska viska följande åt er att bära med er som ett arv: all mat blir bättre av koriander. Det här åt jag under stor njutning för jag var så där löjligt sugen på soja. Så där som man blir ibland *smajl*
  3. Sett sista tjugo minutrarna av Runaway Bride som jag började se igår för att jag ville somna till en dålig film, helst en vi nån gång har haft på VHS i Larsmo för trygghetspoäng. Runaway bride är som r i k t i g t dålig och Julia Roberts har inte ens snyggt hår i den, vilket annars brukar vara ca 80 procent av behållningen med Julia Roberts. 
  4. Mått dåligt över att bara se dåliga filmer på repris jämt så grät lite och sen tillbringade 45 minuter med att lägga till _bra_ filmer till "Min lista" på Netflix för att sen inse att jag inte orkar se nån av dem just nu men kände mig ändå lite bättre och kollade sen på gamla avsnitt av Antikrundan på Youtube.

Jag är på riktigt dåligt humör idag. Och igår. Vill inte säga det för det känns som att jag inte gör annat än gnäller på det och jag vill inte vara det exemplet som nån gubbe kan peka på och säga "kvinnor kan inte vara presidenter för de är för hormonstyrda" men alltså FY FAN. 

Jag kan som inte ens komma ihåg allt jag blivit arg på idag men nu just blev jag t ex svinförbannad när jag tänkte på ordet president. För det fick mig att tänka på en tjej i min gamla klass som argt sa åt mig inför presidentvalet 2000 att "en president ska kunna stå upp och pissa" när jag, säkert efter att ha tryckt upp mina runda Harry Potter-brillor ännu högre upp på näsan, sa att jag skulle rösta på Tarja Halonen om jag fick rösta. Det här hände alltså anno domino 2000!!! The struggle i Grisö Plågstadium alltså. 

Bonusmaterial till den här lilla storyn: morgonen efter att Tarja vann planerade jag och min bff Emmi, klassens enda Tarja-fans, vår egen entré i klassrummet. Med utstuderat långsamma steg och självbelåtna flin skred vi in. 

Jaja, vad jag egentligen ville säga var typ... Jag vet inte. Ville väl klaga lite? Hashtag måndag, hashtag vårvinter hashtag mothafucking P to the M to the S.  

Men hej, det är bara 25 dagar tills Pär kommer hit och max 30 år till klimakteriet så woop woop!

Här är den enda bild jag tagit idag, den platsade inte heller på Insta. Den föreställer Viola som vältrar sig på golvvärmen i vår toa. Samma toa som jag igår började gråta i, för att duschmunstycket ramlade i golvet. Känner nån instinktivt att dom vill ha denna HÄRLIGA QVINNA i sitt liv finns jag på FB. *kjamiz*