Note to self

Jag blev sjuk natten till tisdag, helt hux flux. Kände mig lite frusen på kvällen och drack en kopp te. Mitt i natten vaknade jag av att jag hade feber och var helt svullen i halsen. Pär låg på soffan för tydligen snarkade jag jättehögt. Gick till gästrummet så Pär skulle få sova ifred. Och här har jag legat sen dess. Den här flunssan kom så hastigt på att jag har svårt att tro att den ens är äkta, men den är nog det är jag rädd. Tydligen går det nåt nu, sa Malin och lugnade mig ganska mycket. Den frasen, att det går nåt nu, lugnar mig alltid, för är man ett kugghjul i en helt vanlig höstinfluensa så är man i alla fall inte nåt fall för Dr House. Yes, jag är lite hypkondrisk mellan varven.

21392961 10155116117174107 1234652182 o

Egentligen har jag inte ork att blogga så mycket mer, men vill bara påminna mig själv om hur bra saker EGENTLIGEN är. Häromdagen, innan jag fick feber, sa jag åt Pär att det är som om nån switchat på en strömbrytare i mig. Hela vintern och våren var som att gå i tjära och jag kände bara hur jag bara försökte komma i kapp hela tiden. Nu har jag egentligen inte mindre att göra, men jag känner mig on top of things. Som att allt det här - nya ansvarsområden på jobbet, en roman att skriva klart, lite andra små uppdrag och grejer - det fixar jag lätt! Dessutom har jag energi över att t ex göra saker där hemma, typ städa och laga mat.

Det är som att det varit en propp nånstans i nervsystemet, men nu rinner energin genom hela mig.Vet inte vad det beror på, är det kanske årstiden som gör det, är det nån underliggande bipolaritet eller är det bara så det är ibland. Man kanske inte ens ska analysera sönder det, bara låta det va vad det är - liksom roligt att leva just nu.

Men det är ju också typiskt att precis när ens psyke säger "Go! Go! Go!" så hostar kroppen till som en söndrig bil och ba näääe...

Men imorgon kommer jag vakna och känna mig utsövd, jag kommer inte ha hostat alls i natt och kinderna kommer kännas normalvarma. Visst är det så? Och om inte så har jag ju i alla fall Pär som hämtar hostmedicin och köper glass och stänger av datorn när jag somnat ifrån nån serie. Och det om nåt är ju bra!