Roliga saker

Jag har gjort två riktigt roliga saker den här veckan. Första är att jag har haft min första sånglektion! Så spännande och så roligt. Tror all slags kreativitet är bra om man vill bli proffs inom en slags kreativitet (t ex bli författare) och sen så är det ganska skönt att göra nåt helt prestigelöst också. Har inga som helst ambitioner med sången. Eller som jag sa åt Rachele, min lärare, jag skulle vilja vara självsäker nog att sjunga med högt i Ja må han leva på folks födelsedagar och inte bara stå och mima typ. Och så har jag alltid velat ta sånglektioner och nu är jag så pass vuxen att jag har självdistans nog att göra det. Menar inte att låta som jag borde vara nå slags förebild men tycker vuxna borde ha mera hobbies. Spela i band och lära sig nåt nytt och så.  Och sen, det andra; igår var jag och kollade på Carl Knifs RED-föreställning. Alltså dans. Har aldrig sett en modern dans-föreställning så jag var lite tveksam till om jag överhuvudtaget skulle gilla det. Men alltså jag hade gåshud, tårar i ögonen och fladder i hjärtat när det var slut. Så himla berörande och känslosamt. Och inte alls svårt eller svårtillgängligt. Om ni har möjlighet att se den, se den! 

Imorgon ska jag göra en tredje rolig sak, kanske den roligaste av allt. Hämta Pär från flygfältet så klart! Pirrigt, från och med imorgon är det på riktigt på riktigt. Men jag har större tilltro till framtiden än på länge. 

Och om ni trodde mitt liv är blott nöjen - jag jobbar sju dagar denna vecka och cirka 12 timmar idag. Så jag bloggar kanske först nästa vecka när jag faktiskt har semester!!!