Sommarprat!!!! Imorgon!!!

19349199 10154882311434107 303490362 o

Foto: Nikko

Ja, nu först börjar jag bli lite spänd för imorn när mitt lella sômmarprat ska sändas. Jag har som inte tänkt så mycket på det måste jag säga förr. Men nu är det ju plötsligt verkligt på ett annat sätt. Ni ska väl lyssna? Snälla gör det! För att förenkla det för er kan jag berätta att fr o m sju imorgon på morgon kan man hitta sommarpratet på Yle Arenan -> HÄR <- och sen sänds det ju så klart i radio både klockan tio och klockan sex. Okej, orsaker till att du ska lyssna på mitt sommarprat:

1. Du är uppenbart intresserad av mig, eftersom du läser det här. Antagligen gillar du det jag gör och tycker att en dos Ellen förhöjer vardagen. Eller så gillar du inte mig alls, men kan inte låta bli att klicka dig in hit då och då för att tja, det är lite kul att sitta och störa sig på folk som tror dom är nåt. Jag tror definitivt jag är nåt. Oavsett varför du är här inne nu på bloggen (igen...), så är mitt sommarprat som ett lite längre, kanske lite personligare inlägg. Uppläst av yours truly. Du kommer älska/älska att hata det.

2. Malenamis sommarprat förra året spräckte ju typ alla rekord och blev sommarens mest lyssnade sommarprat osv osv osv i all evinnerlighet. Nu tror jag ju inte jag besitter den slags star quality som Malena gör och jag tror knappast att mitt prat kommer upp i samma nivåer men vore det inte lite härligt om årets blogg-sommarprat i alla fall inte föll platt? Höll upp bloggfanan lite i alla fall? Är inte det här en sak ni kan tänka er att kämpa lite för?

3. Jag är också väldigt nervös att ingen ska lyssna på det alls och att Yles ledning ska sitta på sina möten och HIMLA MED ÖGONEN och kanske skrynkla ihop nåt papper till en boll och slänga i ett hörn. Så säger nån "ja då vet vi ju att vi aldrig ska involvera henne igen" och nån annan säger "ja, men ibland måste man ju ta lite risker" för att muntra upp stämningen.

4. Jag pratar bl a om när jag träffade Pär för första gången, hur tricky det kan va med kärlek - både till sig själv och till andra och det här med kroppspositivitet. Lite feminism så klart, lite nästintill pubertal ilska över samhället i stort och så en liten dos Jeppis-löööv. Allt det här FÅR ni, gratis. Eller ja, det är ju skattefinansierat, men det känns ju ändå inte av, så vi säger gratis. Public service, min bästa service <3.

5. Jag är ingen Athena Farrokhzad, hur gärna jag än skulle velat. Jag är ju ett stort fan av hennes sommarprat från några år tillbaka och mitt sommarprat innehåller en liten blinkning till henne. HÄR hittar ni hennes sommarprat som ni verkligen borde lyssna på.

19250490 1205671842876257 2362196885013304617 o

6. Jag fick äran att ha med en av mina kompisar Costa & Tom Alfons låtar i pratet. Det är faktiskt premiär för låten just imorgon, i mitt sommarprat!!! Hur coolt är inte det!?! Imorgon släpps också videon till Every day som låten heter. Dom plus en massa annan bra lokal hiphop uppträder för övrigt 20:e juli här i Jeppis under nåt som heter Jeppis Summer Jam. Hett tips för er som gillar bra musik.

Nu kommer jag inte på fler orsaker men LYSSNA snälla okej? Ni får gärna höra av er med feedback (om den inte är alltför dålig då för vad fan ska jag med det till) också. Bekräftelse är mitt favoritberoende :-))))) Tack å hej!