Tack kiitos thank you danke merci obrigada

Visst är det så man brukar skriva på Facebook dagen efter man fyllt år och man vill A) tacka alla B) på ett nonchalant sätt visa att man har vänner över hela världen, i alla fall på Facebook, även om den enda som kanske inte fattar svenska av dina vänner är det där strandragget från Mallorca 04 och din tremänning i Salt Lake City som du aldrig pratat med.

Hur som helst, shit vilken dag jag haft och egentligen borde jag redan sova för väckarklockan ringer 06:15 imorgon, men vill bara säga ett tack till typ alla. Alla kommentarer, alla likes, alla delningar, alla mejl, alla instagramhälsningar, alla meddelanden, alla hejarop och peppande emojin jag fått under dagen. Det gör mig så otroligt rörd och glad. Jag vet att jag svarat ett copypasteat tack på det mesta, men det är för att jag inte hunnit. Min telefon har plingat hela. jävla. dagen. Jag var inte beredd på den lavin av lööv som började trilla in vid åtta (Elin, du var först!). Det gör mig nästan lite obehaglig till mods, för jag vet ärligt talat inte hur jag ska tackla det. Jag har mest stått och dumflinat/stirrat in i en vägg idag.

Eller nej, det har jag ju inte. Jag har jobbat, panikhandlat en tunika på H&M inför bröllopet på lördag, impulshandlat ett mycket snyggt nagellack från samma ställe (jag har tilltro att det här lite lätt mögelgröna lacket kommer binda ihop min något ihopkrafsade outfit på lördan), hängt med Nana hela eftermiddagen, hängt med Rosie, Steffo & Sylvester, packat inför Gotland, försökt svara på alla dessa hejarop, ätit tofu, hängt med Sonia och det bästa av allt: 

19512460 10154911756534107 2003038811 n

Vi har skrivit på kontrakt och fått nyckel till vårt nya hem! Jag är så pepp på det här, ska berätta mera och kanske allt sen, men tror i alla fall ni kan vänta er Blejk, fejt & fab - Interior Edition hela sommarn och hösten fram över. Det blir väl intressant? Men tills dess -

Tack.

PS Har gått om Arja Saijonmaa i lyssningar. Inte för att jag räknar, men.