Yolo-torsdag

Idag skulle jag egentligen haft min första sånglektion ( vansinnesgrej jag fått för mig, men man måste ju få pröva på, OBS är fullt medveten om att jag är tondöv, vill bara se om man kan liksom komma nånstans från det) men min lärare hade tappat rösten, ironiskt nog. Istället sysselsatte jag mig med annat.

Gjorde "Ingen reklam"-skylt till dörren, en ack så väsentlig del av ens image. Och idag fick vi också våra egna namn på luckan! Känns lite häftigt.

Satt 17:49 i vår nya soffa och tänkte att det är ganska skönt att klockan är 17:49 och solen lyser. Finska vintern är lite som att sitta i isoleringscell i fyra månader. När man en gång slipper ut blir man lätt spirituell av vanligt dagsljus och vill man bara sträcka upp en lejonunge mot varje solstråle typ. Den svarta grejen är f ö inte en inredningsattiralj utan nåt man behöver för att skruva ihop Ikea-soffor tydligen.

Gick ett snabbt varv på Missionsstugan med syrran. Hittade lite tallrikar, är mycket förtjust i blått och sirligt när det kommer till det porslin jag äter mina nudlar av. Måste även passa på att handla hem loppisporslin före Pär kommer hit och börjar tycka att vi har "tillräckligt".

Köpte även godis because ⬆️⬆️⬆️

Om en vecka den här tiden är Pär här. Tänk det!