Jag köpte mig en stol

 Jag gick in via Åldringsvännerna idag efter jobbet för att söka en liten glasskål för kattmat (har två, en för torr mat och en för våt men nu har de börjat slåss lite om den våta maten så tänkte börja dela på den åt dem). De skålar de har från tidigare är också från Åldringsvännerna så jag höll tummarna för att det skulle ligga en tredje på nån hylla. Mycket riktigt, det gjorde det. Sen gick jag en runda som vanligt, fingrade på några mattor, pratade lite med en tant som höll på att packa upp några gamla böcker, dividerade med mig själv om en lampskärm, bestämde mig att nej, den var inte så snygg. Och hittade en stol! Vi är utan skrivbordsstol (visserligen utan skrivbord ännu också, men det är ju på väg), eller ska jag säga var utan skrivbordsstol för jag köpte denna utan desto mer eftertanke. 

Här tronar den i vårt hem, strategiskt placerad mellan guldelefanten och kattsanden. Den är egentligen inte alls av den sort jag brukar gilla, men jag fastnade ändå på nåt sätt för den. Dessutom är den otroligt bekväm. Tänker att den passar bra att sitta och skriva på, oavsett om man är aspirerande författare (jag) eller frilansande journalist (Pärlan). 

Bar hem den på huvudet de några kvarter det är mellan mig och Åldringsvännerna. Kände mig något utstirrad, men hej hööni - det är fredag, det kan jag bjuda på.

(Jag gör f ö annat än handlar på loppis, men jag har varit så restriktiv med loppishandlandet sen det bestämdes vi skulle flytta, så nu när jag är flyttad och färdig så känner jag ett ganska starkt sug. Dessutom måste jag ju faktiskt inreda vårt nya hem. Faktiskt.)