Shit jag sparat på Instagram lately del 2

Vi kör ett lite mer bildbaserat inlägg nu va? Här är saker som jag sparat på Instagram på sistone. Jag sparar det mesta jag tycker är fint, roligt eller lärorikt. Här är en del av det:

FullSizeRender.jpg

Chers ryggradsörhängen.  

FullSizeRender.jpg

Och på tal om Cher; den här skylten gjorde mig svinsugen på AW och fick mig att skratta. 

FullSizeRender.jpg

Mary-Kate Olsen vs mig i bröllopsplanering: 1-0. 

FullSizeRender.jpg

ÄLSKAR BRITTISKA DROTTNINGEN. ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN. Det där är hur avslappnad jag är på varje konsert jag nånsin försökt gå på.  

FullSizeRender.jpg

Kanske dom tittade på den här ljuvliga klänningen. Skulle vilja ha den, skulle vilja ha den så mycket att jag skulle kunna tänka mig att betala nån duktig sömmerska att sy upp en sån åt mig. Skulle jag mot förmodan nån gång gå på presidentbalen skulle jag vilja ha den här på mig. Är du en duktig sömmerska som inte räds många meter tyll kan du ju höra av dig. 

FullSizeRender.jpg

Och så förväntas man leva normalt under mens ändå? LOL. Men också the magic of the female body osv. 

FullSizeRender.jpg

Skrattade HÖGT åt den här.  

FullSizeRender.jpg

Och den här. Mulder ❤️, katter ❤️, internet ❤️. 

FullSizeRender.jpg

En fin tavla av Edwyna Sandys. Om vi hade ett badkar så skulle det nästan va som jag och Pär det här. Men nu har vi bara en dusch.

FullSizeRender.jpg

Jag hängde upp en Smiths-affisch i vårt gästrum häromdagen, den härstammar från Pärs pojkrum. Jag kände mig EXAKT så här. Where did it all go wrong, Moz? 

FullSizeRender.jpg

Det hade ju så här i efterhand varit jobbigt att va bortskämd som barn, det är ju typ nästan lite pinsamt. Eller det kanske det var då också. Minns ännu tydligt en scen som utspelade sig i en affär när jag följt med en klasskompis och hens mamma och handla. Klasskompisen började nästan ögonblickligen tjata om nåt klädesplagg, med motiveringen att hens syskon fått ett liknande plagg nån dag innan. Jag skämdes så jag ville sjunka genom jorden när klasskompisen gick på och på om hur ”orättvist” det var att syskonet fått plagget. Föräldern kontrade med att min klasskompis minsann fått nåt annat, vad det nu var, förra veckan, men klasskompisen gav sig inte. Till slut gick föräldern med på det och vi tog en omväg för att köpa plagget!!! OBS vi var ändå tonåringar då. Fy fan att va en sån brat. Och det är NU nån av mina föräldrar ska kommentera och säga att jag visst va en brat som tjatade om saker i affärer för största möjliga komiska effekt :-DDD

FullSizeRender.jpg

Jeff Goldblum och en pudel.  

FullSizeRender.jpg

De här bilderna av X-Tina för Paper Magazine har blivit repostade i oändlighet i mitt feed och säkert ditt, men de förtjänar en repost till. 

FullSizeRender.jpg

Tone Schunnesson, my love. 

FullSizeRender.jpg

Celine Dion som sjunger med sin mamma, det tyckte jag var fint. 

FullSizeRender.jpg

Det här är jag. Det är så jag 100% att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag tror alltid att jag på nåt sätt ska kunna ändra nåns liv om jag är typ ”hård men ärlig”. Så jävla pinsamt dagen efter när man får flashbacks av sitt eget pekfinger och sin egen röst som säger ”ditt problem är att du inte vågar bli älskad PÅ RIKTIGT”. Tre öl och jag är Dr Phil?!  

FullSizeRender.jpg

Paus för Barbra-apprechiation. Den här bilden var the gateway drug till att jag tillbringade två timmar med att bildgoogla Barbra Streisand för nån kväll sen.  

FullSizeRender.jpg

Lite seriöst snack nu. Det här är 100% sant.  

FullSizeRender.jpg

Sånt här sitter jag och småler åt och känner för en ett ögonblick att jag tillhör nån slags liten klick med ”koll” på fashion. Sen tar jag på mig min svarta tunika från valfri kedja, mina svarta tights och går till mitt day job. 

FullSizeRender.jpg

Moodboard för Beach 2018-kläder.

Det var allt för den här gången men vi ses igen!!!!!! Nu ska jag försöka skriva en artikel som jag lovat bort.  Jag säger det hel tiden, men jag ska verkligen försöka blogga lite oftare. Jag tycker ju om att blogga, det är ju min grej. Måste komma ihåg det.