En skär torsdag

Telefonen ville autocorrecta till en ”skör torsdag” och fan vet om inte det hade varit lite sant. Har känt mig gråtmild nästan hela dagen, men min nya stil är ju att DET ÄR OKEJ MED KÄNSLOR så okej då. På torsdagar är jag ledig från mitt ”riktiga” jobb på AE för att skriva (god bless att ha ett jobb där sådant uppmuntras) och idag hade jag en väldigt fin sån dag. Ni vill ju så klart se hur den dagen såg ut. Ungefär så här: 

FullSizeRender.jpg

Vaknade i normal tid (dvs 9) men tillät mig ligga i sängen i ett par timmar och läsa bloggar, svara på meddelanden och småprata med Pär. Inbillar mig att läsa bloggar kan med god vilja kategoriserad under jobb... Eller? Steg sen upp och åt avocadomackor, kaffe med grädde och ett eller två små påskägg till frukost. Åt alltså inte hela skålen med ägg, känner att jag behöver förtydliga det. Också TW: dammig matta på den här bilden. 

IMAGE.JPG

Satt ett par timmar och skrev på en artikel till  Studentbladet. Sylvi såg till att allt gick rätt till och att jag t ex inte kollade på Kissies vloggar allt för länge. Varför gör jag sånt? Vet inte, men tror det är nåt befriande i att se på nån som _inte_ ifrågasätter allt ifrågasättbart i att göra en vlogg om en haul från Wish. Förstår ni vad jag menar? Känns som att så mycket i mitt liv går ut på att ifrågasätta om jag gjort ett gott val eller inte och att ha så God Smak som möjligt. Äh jag vet inte, jag är eventuellt lite salongs på pappas Jäger, men vi kommer till det.

IMAGE.JPG

Sen gjorde jag mig i ordning, dvs sprejade en dusch av min nyaste parfym på mig och borstade tänderna. Tycker & other stories’ parfymer är bra vardagsparfymer TIPS TIPS, köpte den här i Malmö här i veckan. Parfym är kanske det område inom beauty som ger mig mest glädje. Väljer med stor omsorg parfym varje morgon. Är det här en Haute Goth-dag eller kanske en lite snällare Pink Bouqet (också & other stories)? Eller är jag lite bräcklig, behöver jag en dusch Twilight bodyspray från Lush? Linda in allt i lite lavendel? Eller är det en självsäker Black Opium-kväll? Ja, ni fattar. 

IMAGE.JPG

Sen gick jag ut. Vårsolen är stark nu hörni. Torsdagar är också en bra dag för då kommer mina två favoritpoddar med nya avsnitt; Fredrik & Filip och Mellan Raderna. Bra dag för hörlurarna alltså.

FullSizeRender.jpg

Jag skulle till Yles lokala studio för att prata om hur man ger ut en bok. I direktsändning! Kommer aldrig ihåg vad jag sagt i såna sammanhang, men det kändes helt okej. 

IMAGE.JPG

Sen hade jag skrivdejt med coola Malin! Vi satt på Roberts Coffee och jobbade, men hann också prata en hel massa. Det är väldigt mycket roligare att sitta tillsammans med nån och skriva. 

Jag började faktiskt skriva på dokumentet ”boknr2” idag. Har skrivit 800 ord och jag hatar cirka 775 av dem redan. Aaaah det ljuva skrivarlivet.

FullSizeRender.jpg

Vid femtiden gick jag hem tillsammans med Pär som hade varit på stan. Om man bara ser på den här bilden kan man lätt tro att det är full vår, men bara centimeter från bildfokuset är ju snödrivorna meterhöga. Suck. 

IMAGE.JPG

Vi var bjudna på middag till papp och Mias på kvällen. Vi åt oss proppmätta som vanligt, satt som vanligt och klagade på hur proppmätta vi var och som vanligt kunde ingen riktigt slita sig från Grim. Han är i en sån rolig ålder nu, blir bara roligare för varje vecka. 

IMAGE.JPG

Och som ruoantappaja drack vi lite Jägermeister, där av salongsberusningen. Det var på det hela en väldigt trevlig kväll. Det här fotot som hänger på väggen är från bär jag gick på sexan för övrigt. Hade inte riktigt vuxit in i mitt utseende kan man väl säga.

FullSizeRender.jpg

Och där ute gjorde himlen skäl för namnet på dagen.  

Det var min skärtorsdag det, det enda som återstår nu är att eventuellt äta en smörgås och sen gå och lägga sig. Glad påsk!