Måndag nej söndag nej måndag är det nog

Känns nästan som jag inte gjort nåt annat än att äta olika saker idag. Har as I speak en paj i ugnen, så det här inlägget blir inte långt.

Igår kväll drack vi champagne (äkta champagne! men också helt vanlig skumpa) här hos oss ett gäng. Gick och la mig fem på morgonen vilket ändå får ses som MVG i att carpa påskhelgen. 

Påsk är en fin och skön högtid på många sätt, men den kan lätt bli lite intensiv om man bor på en ort som folk flyttar ifrån. Julen och påsken är ju THE tillfällen man återvänder till orten. Kan också tänka mig att det är precis lika intensivt att vara den som återvänder, men talat ur den enda synvinkel jag kan tala ur så har det varit ett jäkla spring i dörrarna här hemma hos oss. Vilket så klart är kul, men eftersom jag värdesätter min egentid högre än mitt hår så blir det ganska andfått. 

 

Så idag, efter att vår nattgäst Nikko (jag älskar att vi har ett supercomfy gästrum att låta vänner sova i) åkt vidare, har jag koncentrerat mig bara på... mat? 

FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

Gröt till frukost, popcorn till lunch (det är är trots allt dagen efter) och den omtalade pajen med purjo och broccoli. Känner mig en mycket wholesome amerikansk soccermom när jag naggar pajskal.  

Har även gått en liten runda och lyssnat på ett par poddar, men i det stora hela; mat. Skön sönd-, jag menar måndag.