TÄVLING - Vasa Flora och Fauna!

 I samarbete med Musikcafé After Eight

Jag och Pär har många gemensamma referenser, men inte många gemensamma favoritband, men ett av de få är Vasa Flora och Fauna. En av de bästa minnen jag har med Pär är från oktober 2016 när vi just hade blivit ihop och Pär var här och hälsade på för andra gången. Jag var så nykär att jag typ skuttade fram på gatorna, helt utan överdrift. Under veckan han var här spelade Vasa Flora och Fauna på mitt jobb, After Eight och vi såg dem tillsammans. Höll händerna i smyg under bordet och log åt varandra på det där löjliga sättet LOLOLOLOL. När vi gick hem var det iskallt och himlen lystes upp av ett av de starkaste norrskenen jag sett. Jag var så nöjd för det kändes som min hemstad verkligen ansträngde sig för att visa upp sin bästa sida för Pär; bra spelningar med bra lokala band och mäktiga naturfenomen.

Det här var alltså i oktober 2016, men nu i april 2018, lördagen den 14:e klockan 19:00, återvänder Vasa Flora och Fauna till After Eight. Jag ser SÅ mycket fram emot det. Jag vet att bandet knappast kan styra över norrskenet, men jag förväntar mig åtminstone en flashback till det där mysiga, nykära, fantastiska känslan. Jag förväntar mig att få höra båda gamla favoritlåtar från första skivan - som idag nästan känns som klassiker, herregud hur många gånger har jag inte sjungit med till Leevi and the Leavings? Men jag förväntar mig också att alla nya låtar från senaste skivan Venetziansk Afton ska öppna sig för mig på det där sättet som många andra låtar gjorde förra gången.

Och jag förväntar mig att DU också ska vilja komma och höra på Österbottens bästa band.

29919892_10155654158279107_761254540_n.jpg

Därför har jag tjatat till mig två fribiljetter från mitt jobb som jag tänkte lotta ut här och nu :-))))) Biljetterna finns annars i vårt café att förköpa (och senare vid dörren om det nu inte blir alldeles slutsålt) för 10€, eller 5€ om du är studerande. Det är alltså inte dyrt även om du köper biljetter, men nu har du alltså chansen att vinna två biljetter helt gratis! Enda du behöver göra är att kommentera med förnamn och intital och svara på frågan; vad köper du när du går på café? Jag drar en vinnare på fredag eftermiddag klockan 15:00!

I samarbete med Musikcafé After Eight