Tävling: Få Klåda!

Hej hej från Göteborg! Det känns som att Pär och jag är de sista personerna kvar här i stan; bokmässevågen har kommit, svept över stan, dränkt den i böcker och boksamtal, författare och fans och nu dragit sig tillbaka. Kvar är jag och Pär (och säkert andra och annat också men för bildens skull så) som flyger hem imorgon kväll.

Jag vill berätta mer om mässan, om hur roligt jag haft det och hur trött jag varit och hur otroligt mycket jag tycker om alla dessa människor som är mina kollegor. Och hur lässugen jag är! Vill bara typ säga upp mig och grotta ner mig med mina böcker jag köpt och fått under helgen. Men jag ska berätta sen, ikväll ska jag bara vila. Är så förbannat trött i både kropp och själ.

Men, är månne du också lässugen? Klart du är! Jag har ju av en händelse gett ut en bok nu igen och nu vill jag lotta ut två ex här på bloggen!

Man kan läsa mer om min andra roman Klåda här och här kan man beställa den på AdLibris. Jag är så sjukt nyfiken på att höra vad ni tycker om den, känns som det kan bli hur som helst. Kanske ni blir besvikna eller kanske ni gillar den VEM VET. Jag är i alla fall glad att den finns nu.

public.jpeg

För att vara med i utlottningen av Klåda, kommentera detta inlägg före TORSDAG 3.10 kl 15:00 med namn, mejladress och berätta ett fint läsminne/en läsupplevelse. Jag väljer två vinnare på torsdag!