Vecka 40

Vi kom hem för ett par timmar sen. Vi kom hem till ett nystädat hem tack vare världens bästa kompis och kattvakt Johanna. Grät i tjugo minuter av tacksamhet.

Det känns som att jag bara hinner hem och vända (och jobba ett par långa dagar) för att sen åka iväg igen; men den här gången betydligt kortare. Jag och Heidi von Wright håller kurs i helgen på fantastiska Malakta. Det ska bli riktigt kul. På lördag deltar vi i ett samtal på Kuntsi i Vasa också, kom dit!

På onsdag spelar Mattias Alkberg på After Eight, det ser jag också fram emot. Jag älskar Mattias Alkberg och låten ovanför är kanske topp fem bästa låtarna nånsin. Imorgon förmiddag ska jag intervjuas för YLE av min kompis Elin. Det ska också bli kul. På torsdag är det recensionsdatum för Klåda, det kan bli kul men riskerar ju också att bli inte så kul. Är så jävla rädd alla ska vara den.

Men - en rolig vecka alltså, men visst hade en ensam, tyst och långsam dag varit på sin plats.