Gåvo-torsdag

Det är ju inte varje dag jag får presenter, men when it rains it pours! Igår måste ha varit nån förfest till alla hjärtansdag , för jag fick jag en massa saker, vill ni se?

Adjustments.jpeg

Allt det här som jag radat upp på vårt allt annat än väldammsugade hallgolv har jag fick jag igår. Den blå korven är min lite för tidiga vändagspresent av min pojkvän Pär. Har haft otroliga spänningar i nacke-axlar-rygg de senaste veckor och i ett par dagar tycker jag att jag haft tungt att andas. Googlade hjärtsvikt i en timme igår tills jag insåg att vänta, det här känner jag igen…? Har typ haft en lågintensiv panikattack ett par dagar och det ser alltid likadant ut. Jag tycker att jag har ett ”märkligt tryck” över bröstet (som dessutom också gör sig som mest påmint när jag är ensam), jag googlar och börjar tro jag ska dö, paniken stegras, jag bryter ihop.

Som sagt, det är lite svajigt med mig atm, va ska man säg? Nu känner jag i alla fall att allt kommer att ordna sig för efter en halvtimme på den här foamrollern igår kväll hörde jag ljud från mitt skelett jag aldrig hört förr och blod som plötsligt började rusa i armarna. Nånting låstes upp! Älskar min foamroller, älskar min Pär.

Adjustments.jpeg

Sen fick jag en recensionsroman från Schildts & Söderströms - nämligen Philip Teirs nya. Passar bra eftersom jag behöver en lättare bokpackning till vår husmors/vändagskryssning som går av stapeln imorgon. Den här är lätt och bra. Och snygg! Återkommer med rapport om innehållet.

85086753_1099684963741510_3848817225846751232_n.jpg

Och sist men sannerligen inte minst - denna mosaikbricka av syrran. Min syster Julia är ganska gravid vid det här laget och ganska begränsad i vad hon orkar göra, så hennes naturliga rastlöshet har utlöst en pysseliver utan dess like. Ett projekt hon haft de senaste dagarna är att slå sönder udda och kantstött loppisporslin och göra mosaikbrickor och -krukor av det. När jag såg brickan hon hade gjort åt sig själv bad jag om en egen och igår kväll levererade hon den, tillsammans med en tulpanbukett. Inte illa!

Tack för allt detta, vilket överflöd man ändå lever i!